Renovatie

MET BEHOUD VAN DE HUIDIGE BOUWSTIJL

Als eigenaar van een woning of bedrijfspand ontkomt u niet aan onderhoud. Zeker als uw pand al wat ouder is, volstaat alleen het schilderen van de kozijnen vaak niet meer. Soms moeten materialen gewoonweg vervangen worden. Goed en tijdig onderhoud voorkomt ergernis en hoge kosten.

Rasenberg heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardig specialist op het gebied van renovatie en groot onderhoud. We vervangen net zo gemakkelijk een kozijn als dat we complete renovatieprojecten aanpakken. Uiteraard in goed overleg met u. Hierbij kunt u rekenen op een veilige en vakkundige uitvoering waarbij de huidige bouwstijl intact wordt gelaten. En de zekerheid dat we alles aan het einde van de dag weer netjes opruimen.

Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere woningbouwverenigingen, bedrijven, overheidsinstanties, verzekeringsmaatschappijen, winkelketens, industrie, scholen, horeca en particulieren. Ook verenigingen van eigenaren maken gebruik van onze diensten. Met als grote voordeel dat zij door één partij alle voorkomende werkzaamheden kunnen laten uitvoeren en wij de prijs zeer aantrekkelijk kunnen houden.